Zásady ochrany osobných údajov

Abeachreefmotel sa venuje ochrane našich zákazníkov a súkromných informácií zamestnancov a zabezpečeniu najvyššej úrovne dôvernosti záznamov. Tieto zásady ochrany osobných údajov popisujú informácie, ktoré zhromažďujeme, ako ich používame a štandardy a postupy zavedené na ochranu vašich osobných neverejných informácií.



Spoločnosť Abeachreefmotel, jej pracovníci a pridružené spoločnosti prísne dodržiavajú tieto zásady ochrany osobných údajov a bezpečnostné postupy a postupy opísané v tomto dokumente, aby zabezpečili dôvernosť informácií o zákazníkovi. Zásadou spoločnosti Abeachreefmotel je dodržiavať všetky federálne a štátne zákony a nariadenia týkajúce sa ochrany osobných údajov našich zákazníkov (PI) a súkromných zdravotných informácií (PHI).

Dostávame o vás množstvo rôznych typov informácií, vrátane:





Informácie, ktoré sú potrebné pri registrácii na web, ako aj informácie, ktoré sa rozhodnete zdieľať.

Ak prichádzate na web prostredníctvom zamestnávateľa alebo platiteľa poisťovne, ako je napríklad Program pomoci zamestnancom (EAP), tieto strany zhromaždia ďalšie informácie. Tieto informácie sa zvyčajne zhromažďujú, aby sa potvrdila vaša oprávnenosť u EAP alebo správcu sieťových výhod, a nezdieľajú sa s vaším poskytovateľom (ktorý bude zhromažďovať vaše kontaktné informácie osobitne). Ďalej váš zamestnávateľ alebo zamestnávateľ predplatiteľa vašich výhod tieto informácie nedostane (podobné informácie ste im pravdepodobne už poskytli vo svojom spise o zamestnancoch, pokiaľ nie ste rodinným príslušníkom oprávneného zamestnanca).



Okrem prípadov, keď to povoľuje zákon alebo inak popísané nižšie, spoločnosť Abeachreefmotel nikomu nezverejňuje žiadne PI / PHI o svojich zákazníkoch, bývalých zákazníkoch alebo zamestnancoch. Abeachreefmotel nepredáva zoznamy ani informácie o zákazníkoch.

Informácie Abeachreefmotel zhromažďuje pre zákazníkov

Abeachreefmotel zhromažďuje, uchováva a používa PI / PHI od zákazníkov na zahrnutie:

● Informácie, ktoré sa vyžadujú pri registrácii na webe, ako aj informácie, ktoré sa rozhodnete zdieľať.

● Požadované informácie, ako sú vaše meno, e-mailová adresa, dátum narodenia a pohlavie. Na zodpovedanie e-mailov, ktoré dostávame, používame spätné e-mailové adresy. Takéto adresy sa nepoužívajú na žiadne iné účely a nezdieľajú sa s externými stranami.

● Používateľské mená a ID používateľov, ktoré sú spôsobom, ako vás identifikovať v Abeachreefmotel. User ID je reťazec čísel a používateľské meno je obvykle nejakou variáciou vášho mena.

● „Verejné informácie“, čo znamená informácie, ktoré sa rozhodnete zverejniť, ako aj informácie, ktoré sú vždy verejne dostupné.

● Informácie zverejnené v skupinovom rozhovore alebo moderovanej relácii a informácie uchovávané v rámci relácie jeden na jedného.

● „Kontaktné informácie“ sú osobné informácie alebo údaje o rodine / priateľovi / vzťahu, ktoré spoločnosť Abeachreefmotel dôverne ukladá pre prístup vášho terapeuta v prípade núdze alebo krízy duševného zdravia.

● Informácie, ktoré spoločnosť Abeachreefmotel získava na formulároch, vrátane, ale nielen, identifikačných informácií, ako sú adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa týkajúce sa zákazníckych projektov;

● bankové informácie na fakturačné účely; napríklad číslo účtu a smerovacie informácie na fakturačné účely

Informácie, ktoré zhromažďuje Abeachreefmotel pre zamestnancov a subdodávateľov

Federálne právo vyžaduje, aby sme získavali, overovali a zaznamenávali osobné informácie - napríklad vaše meno, adresu a dátum narodenia - za účelom potvrdenia vašej totožnosti, rodného čísla a bankových informácií.

Abeachreefmotel zhromažďuje, uchováva a používa PI od zamestnancov a subdodávateľov vrátane:

● Informácie, ktoré spoločnosť Abeachreefmotel prijíma prostredníctvom žiadostí alebo iných formulárov, vrátane, ale nielen, identifikačných údajov, ako sú adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa, číslo sociálneho poistenia, dátum narodenia, rodné priezvisko matky, anamnéza;

● federálne daňové identifikačné číslo;

● lekárske záznamy;

● investičné informácie;

● Bezpečnostné kontroly na pozadí

Informácie Abeachreefmotel May Share

Abeachreefmotel je „DBA“ používaný spoločnosťou Groop Internet Platform Inc., ktorá prevádzkuje web a uchováva údaje. Vaše údaje uchovávame v tajnosti, okrem prípadov, keď je zverejnenie vyžadované alebo povolené zákonom (napríklad vládnym orgánom a orgánom činným v trestnom konaní alebo v prípade núdze). okolnosť podľa posúdenia vášho terapeuta pracujúceho s miestnymi úradmi). Vaše informácie spravidla používame iba v rámci našej spoločnosti. Niekedy však používame tretie strany na spracovanie vašich informácií (napríklad ako poskytovatelia platieb kreditnými kartami). Vyžadujeme, aby tieto tretie strany dôsledne dodržiavali jej pokyny, a požadujeme, aby nepoužívali vaše osobné údaje na svoje vlastné obchodné účely.

Použitie zhromaždených údajov spoločnosťou Abeachreefmotel

Abeachreefmotel používa neidentifikačné a agregované informácie na lepší dizajn našej webovej stránky a na použitie pri výskume a analýze trendov. Môžeme napríklad inzerentovi povedať, že určitú oblasť na našom webe navštívilo X osôb, alebo že Y počet mužov a Z počet žien vyplnilo prieskum alebo formulár, ale nezverejníme nič, čo by mohlo byť sa používajú na identifikáciu týchto osôb. Údaje poskytujeme našim partnerom, ak existujú, až potom, keď z nich odstránime vaše meno a akékoľvek ďalšie informácie umožňujúce osobnú identifikáciu, alebo ich skombinujeme s údajmi iných osôb spôsobom, ktorý vás už nebude osobne identifikovať.

Abeachreefmotel používa neidentifikačné (formulár bez identifikácie alebo „bezpečný prístav“) a agreguje informácie o reakciách na hodnotenie klinických výsledkov (osobné hodnotenie) a frekvenciu využívania služby Abeachreefmotel. Tieto snahy zlepšujú hodnotenie programu.

Anonymné a agregované údaje môžu byť tiež zverejnené prostredníctvom rôznych mediálnych platforiem / akademických časopisov. S výsledkami nie sú spojené žiadne osobné identifikačné informácie a Abeachreefmotel nezdieľa nič, čo by sa dalo použiť na identifikáciu vášho účtu alebo vašich súkromných informácií.

Informácie o zákazníkoch môžeme z času na čas použiť na nové, neočakávané použitia, ktoré predtým neboli zverejnené v našom oznámení o ochrane osobných údajov. Ak sa naše informačné postupy niekedy v budúcnosti zmenia, budeme vás kontaktovať skôr, ako použijeme vaše údaje na tieto nové účely, aby sme vás informovali o zmene politiky a poskytli vám možnosť odhlásiť sa z týchto nových použití.

ako sa vysporiadať s bpd

Abeachreefmotel uchováva údaje iba tak dlho, ako je nevyhnutné na poskytovanie produktov a služieb pre vás a ďalšie, vrátane tých, ktoré sú popísané vyššie, a na účely právnej ochrany alebo v súlade s platnými zákonmi a predpismi.

Abeachreefmotel môže umožniť prístup k verejným informáciám, ktoré boli zdieľané prostredníctvom našich služieb.

Abeachreefmotel môže umožniť poskytovateľom služieb prístup k informáciám, aby nám mohli pomôcť poskytovať služby. IP adresy sa používajú na identifikáciu polohy používateľov, počtu návštev z rôznych krajín a tiež na blokovanie rušivého používania; a analyzovať a zlepšovať služby ponúkané na našom webe, napr. aby sme vám poskytli najprívetivejší navigačný zážitok.

Na poskytovanie služieb sú potrebné určité informácie, preto tieto informácie odstránime až po odstránení vášho účtu. Niektoré formy spracovania (zasielanie propagačných informácií, komerčné profilovanie, behaviorálna reklama, geografické umiestnenie atď.) Môžu vyžadovať výslovný súhlas používateľa. Konkrétne informácie sa môžu zobraziť na stránkach Webu v súvislosti s konkrétnymi službami alebo spracovaním údajov poskytovaných používateľom stránok.

Na požiadanie poskytujeme návštevníkom stránok prístup k popisu informácií, ktoré o nich vedieme. Abeachreefmotel.com používa na prenos a prijímanie spotrebiteľských údajov vymieňaných s našou stránkou štandardné šifrovacie technológie. Ak máte pocit, že táto stránka nedodržiava stanovené informačné pravidlá, môžete nás kontaktovať na nižšie uvedených adresách alebo telefónnom čísle.

Za obsah, na ktorý sa vzťahujú práva duševného vlastníctva, ako sú fotografie a videá, udeľujete spoločnosti Abeachreefmotel.com výslovne nevýhradnú, prenosnú, sublicencovateľnú a bezplatnú celosvetovú licenciu na použitie ľubovoľného obsahu IP, ktorý zverejníte na alebo v súvislosti s ním Abeachreefmotel.com (IP licencia). Táto licencia IP končí odstránením vášho obsahu IP alebo vášho účtu, pokiaľ váš obsah nebol zdieľaný s ostatnými a tí ho neodstránili. Tento odsek SA NEVZŤAHUJE na fotografie, obrázky alebo iné videá zdieľané IBA s terapeutom vo vašej súkromnej „miestnosti“ na platforme.

Keď odstránite obsah IP, vymaže sa podobným spôsobom ako vyprázdnenie koša v počítači. Rozumiete však, že odstránený obsah môže v záložných kópiách pretrvávať po primeranú dobu (ale nebude k dispozícii ostatným).

Zverejnenie osobných údajov

Neverejné osobné informácie o našich zákazníkoch (súčasných, minulých i potenciálnych) nezdieľame s nikým, s výnimkou prípadov vyžadovaných zákonom alebo nasledovne:

● Ktokoľvek, keď povolíte takéto zverejnenie;

● Poradcom a technikom v oblasti počítačových služieb alebo iným bezpečnostným konzultantom v

s cieľom zabezpečiť dôvernosť a bezpečnosť záznamov zákazníkov a zamestnancov;

● Poskytovateľom finančných služieb alebo konzultantom, aby vykonali požadované služby,

a / alebo na ochranu alebo zabránenie skutočným alebo potenciálnym podvodom, neoprávneným

transakcie, nároky alebo iná zodpovednosť;

● Nezávislým audítorom alebo konzultantom s cieľom znášať inštitucionálne riziko

kontrola;

som alkoholik?

● Vládam alebo regulačným agentúram vrátane samoregulačných organizácií

a dodržiavať právne predvolanie, súdny príkaz, predvolanie na súd alebo podobný zákon

proces, audit alebo vyšetrovanie;

● Zameniť úložiská údajov

Ochrana: Ako chránime osobné informácie

Prístup k informáciám o vás obmedzujeme na tých zamestnancov, ktorí tieto informácie potrebujú vedieť v rámci svojich pracovných povinností. Našich zamestnancov tiež vzdelávame o dôležitosti dôvernosti a súkromia zákazníkov prostredníctvom štandardných prevádzkových postupov, špeciálnych školiacich programov a nášho Kódexu správania. Prijímame príslušné disciplinárne opatrenia na presadzovanie zodpovednosti za ochranu osobných údajov zamestnancov. Vyvinuli sme preventívne opatrenia, ktoré sú v súlade s federálnymi predpismi, aby sme zaistili bezpečnosť a dôvernosť záznamov a informácií zákazníkov, aby sme sa chránili pred akýmikoľvek očakávanými hrozbami alebo rizikami pre bezpečnosť alebo integritu takýchto záznamov a aby sme sa chránili pred neoprávneným prístupom alebo použitím takýchto záznamov. alebo informácie, ktoré by mohli viesť k podstatnému poškodeniu alebo nepríjemnostiam pre našich zákazníkov alebo našich zamestnancov.

Spoločnosť Abeachreefmotel dodržiava prísne postupy zabezpečenia informácií vrátane fyzických, elektronických a procedurálnych záruk, aby chránila dôvernosť vašich informácií. Vykonávame polročné hodnotenia rizika a ochrany údajov a aktualizujeme našu technológiu s cieľom zlepšiť ochranu ukladania informácií.

Neverejné osobné informácie chránime prostredníctvom

● Obmedzenie prístupu k informáciám o zákazníkoch iba na tých pracovníkov, pre ktorých sú tieto informácie potrebné;

● uzatváranie písomných zmlúv o mlčanlivosti / mlčanlivosti s poskytovateľmi služieb tretích strán pre určité zverejnenia;

● Udržiavanie fyzických, elektronických a procedurálnych záruk, ktoré sú v súlade s príslušnými zákonmi a predpismi; a

● Vedenie programu školenia a zvyšovania povedomia o bezpečnosti, ktorého cieľom je komunikovať a vzdelávať zamestnancov o politikách a postupoch v oblasti informačnej bezpečnosti, aby si boli vedomí svojich úloh a zodpovedností pri ochrane informačných zdrojov.

● Abeachreefmotel používa bariéry brány firewall a digitálne certifikácie na udržanie bezpečnosti vašej online relácie a informácií.

● Na našich webových stránkach nezhromažďujeme žiadne neverejné osobné informácie o návštevníkoch, pokiaľ nám nie sú poskytované informácie dobrovoľne alebo odvodené z navigácie na webových stránkach a používania webových stránok Abeachreefmotel a online platforiem.

● Môžeme zhromažďovať a analyzovať informácie týkajúce sa používania našich webových stránok, vrátane názvu domény, počtu prístupov, navštívených stránok, predchádzajúcich / nasledujúcich navštívených stránok a dĺžky relácie používateľa. Tieto informácie možno zhromažďovať pomocou súborov cookie. Abeachreefmotel používa cookies a podobné technológie na sledovanie používania webových stránok a riešenie bezpečnostných problémov. Môžeme tiež použiť cookies na uloženie vašich preferencií týkajúcich sa používania našej webovej stránky. Cookie je malé množstvo údajov, ktoré často obsahuje jedinečný identifikátor, ktorý sa z počítača webovej stránky odošle do vášho počítača, tabletu, phabletu, mobilného telefónu alebo iného elektronického prehliadača (ďalej len „zariadenie“) a uloží sa. na pevnom disku vášho zariadenia. Každá webová stránka môže do vášho prehliadača poslať svoj vlastný súbor cookie, pokiaľ to jeho predvoľby umožňujú, ale (z dôvodu ochrany vášho súkromia) váš prehliadač umožňuje webovej stránke iba prístup k súborom cookie, ktoré vám už odoslala, a nie k súborom cookie, ktoré vám zaslali iné webové stránky. . Mnoho webov to robí vždy, keď používateľ navštívi ich web, aby sledoval dopravné toky.

Súbory cookie zaznamenávajú informácie o vašich preferenciách a umožňujú nám prispôsobiť hotel Abeachreefmotel vašim záujmom. Počas kurzu alebo akejkoľvek návštevy Stránky sa stránky, ktoré vidíte, spolu so súborom cookie stiahnu do vášho zariadenia. Robí to veľa webových stránok, pretože súbory cookie umožňujú vydavateľom webových stránok robiť užitočné veci, ako napríklad zistiť, či zariadenie (a pravdepodobne aj jeho používateľ) tieto webové stránky už navštívili. To sa deje pri opakovanej návšteve kontrolou súboru cookie, ktorý tam zostal pri predchádzajúcej návšteve. Informácie poskytované súbormi cookie nám môžu pomôcť analyzovať profil našich návštevníkov, aby sme vám mohli poskytnúť lepšiu používateľskú skúsenosť.

Ochrana súkromia vašich ostatných používateľov Abeachreefmotel

Počas používania služieb Abeachreefmotel.com nebudete na Abeachreefmotel.com posielať ani inak zverejňovať neautorizované obchodné oznámenia (napríklad spam).

Bez nášho súhlasu nebudete zhromažďovať obsah ani informácie používateľov ani inak pristupovať na stránku Abeachreefmotel.com automatizovanými prostriedkami (ako napríklad zber robotov, robotov, pavúkov alebo škrabiek).

Nebudete nahrávať vírusy ani iný škodlivý kód.

Nebudete požadovať prihlasovacie údaje ani prístup k účtu patriacemu niekomu inému.

Nebudete šikanovať, zastrašovať ani obťažovať žiadneho iného Používateľa.

Nebudete uverejňovať obsah, ktorý: je nenávistný, výhražný alebo pornografický; podnecuje násilie; alebo obsahuje nahotu alebo názorné alebo bezdôvodné násilie.

Na serveri Abeachreefmotel.com neposkytnete žiadne nepravdivé osobné informácie ani si bez povolenia nevytvoríte účet pre nikoho iného ako pre seba. Nevytvoríte viac ako jeden osobný profil.

Presadzovanie ochrany súkromia

Personál využívajúci informačné zdroje spoločnosti Abeachreefmotel v rozpore s týmito zásadami môže byť predmetom obmedzenia použitia týchto zdrojov, pozastavenia práv (vrátane prístupu na internet), ako aj disciplinárnych a / alebo právnych krokov vrátane ukončenia pracovného pomeru. Zamestnanci, dodávatelia, konzultanti, stážisti a všetok personál prepojený s tretími stranami podpisujú dohodu o zásadách ochrany osobných údajov, aby vyhoveli týmto pravidlám a zásadám informačnej bezpečnosti spoločnosti Abeachreefmotel a budú sa nimi riadiť pri ich prenájme a znovu každý rok. Všetci zamestnanci majú vykonané kontroly spoľahlivosti. Všetci terapeuti pôsobiaci ako kontraktori prechádzajú dôslednými procesmi preverovania, ktoré zodpovedajú alebo prekračujú národné štandardy dôveryhodnosti.

Autorské práva: Abeachreefmotel a ochrana práv duševného vlastníctva iných ľudí

Rešpektujeme práva iných ľudí a očakávame, že urobíte to isté. Na Abeachreefmotel.com nebudete zverejňovať obsah ani robiť žiadne kroky, ktoré porušujú alebo porušujú práva niekoho iného alebo inak porušujú zákon. Môžeme odstrániť akýkoľvek obsah alebo informácie, ktoré zverejníte na Abeachreefmotel.com, ak sa domnievame, že porušuje tieto zásady ochrany osobných údajov alebo podmienky používania na tejto stránke. Bez nášho písomného súhlasu nebudete používať naše autorské práva ani žiadne podobné znaky. Ak zhromažďujete informácie od používateľov Abeachreefmotel, budete: získavať ich súhlas, objasňovať, že vy (a nie Abeachreefmotel.com) zhromažďujete ich informácie, a zverejníte pravidlá ochrany osobných údajov s vysvetlením, aké informácie zhromažďujete a ako ich budete používať. Na Abeachreefmotel.com nebudete zverejňovať nijaké identifikačné dokumenty ani citlivé finančné informácie. Nebudete označovať ostatných používateľov služby Abeachreefmotel ani posielať e-mailové pozvánky používateľom bez ich súhlasu.

Prenosné elektronické zariadenia

Platforma Abeachreefmotel je k dispozícii na množstve prenosných elektronických zariadení. Naše pripojenie k mobilným službám poskytujeme zadarmo, ale uvedomte si, že bežné sadzby a poplatky vášho operátora, napríklad poplatky za textové správy, môžu naďalej platiť. Poskytujete všetky práva potrebné na to, aby ste používateľom Abeachreefmotel umožnili synchronizovať (vrátane prostredníctvom aplikácie) svoje zoznamy kontaktov so všetkými základnými informáciami a kontaktnými informáciami, ktoré sú pre nich viditeľné na Abeachreefmotel.com, ako aj s vašim menom a profilovým obrázkom.

Kalifornský zákon o ochrane spotrebiteľa (CCPA), použitie a zverejnenie osobných údajov

Spoločnosť Abeachreefmotel uznáva, že Kalifornia formulovala špecifické práva na súkromie používateľov Abeachreefmotel v tomto štáte. Používatelia v Kalifornii by mali pochopiť, že spoločnosť Abeachreefmotel nepredáva údaje o používateľoch tretím stranám. Ďalej je spoločnosť Abeachreefmotel spoločnosťou uchovávajúcou lekárske záznamy. Preto sú takmer všetky údaje používateľa uchovávané v šifrovanom úložisku ako lekársky záznam vrátane všetkých prepisov vytvorených používateľom. Štátny zákon vyžaduje, aby spoločnosť Abeachreefmotel uchovávala takéto záznamy najmenej sedem rokov. CCPA sa všeobecne nevzťahuje na lekárske informácie, ktoré sa riadia Kalifornským zákonom o dôverných informáciách o lekárskych informáciách (CMIA), ani na chránené zdravotné informácie zhromaždené krytým subjektom alebo obchodným spoločníkom, na ktoré sa vzťahujú pravidlá ochrany súkromia, bezpečnosti a porušenia pravidiel zdravotného poistenia a Zákon o zodpovednosti (HIPAA) a zákon o zdravotníckych informačných technológiách pre ekonomické a klinické zdravie (HITECH) z roku 2009.

Podľa článku 1798.83 Občianskeho zákonníka v Kalifornii majú obyvatelia Kalifornie právo požiadať raz ročne, ak spoločnosť Abeachreefmotel zdieľala svoje osobné údaje (iba údaje mimo lekárskych záznamov) s inými spoločnosťami za účelom priameho marketingu počas predchádzajúceho kalendárneho roka. Toto je kalifornský „zákon Shine-the-Light“. Ak chcete požiadať o kópiu sprístupnenia informácií poskytnutých spoločnosťou Abeachreefmotel, kontaktujte nás na adrese Abeachreefmotel.com pomocou odkazu „kontaktujte nás“ na webovej stránke. Počkajte, prosím, na odpoveď primeraný čas.

Ak ste obyvateľom Kalifornie mladším ako 18 rokov a registrovaným používateľom akejkoľvek stránky, na ktorej sú zverejnené tieto pravidlá, kalifornský zákon o podnikaní a povolaniach, oddiel 22581, vám umožňuje požiadať a získať odstránenie obsahu alebo informácií, ktoré ste verejne zverejnili na našej stránke. . Abeachreefmotel nemá Používateľa mladšieho ako 13 rokov a zvyčajne neumožňuje Používateľom verejne zverejňovať informácie. Ak sa však domnievate, že ste verejne zverejnili informácie na tejto stránke a ste vo veku od 13 do 17 rokov, kontaktujte nás na adrese Abeachreefmotel.com pomocou odkazu „kontaktujte nás“ na webovej stránke. Počkajte, prosím, na odpoveď primeraný čas. Upozorňujeme, že takáto žiadosť nezabezpečuje úplné alebo úplné odstránenie údajov / obsahu, ktorý ste zverejnili, a že môžu nastať okolnosti, za ktorých zákon nevyžaduje alebo dokonca neumožňuje odstránenie údajov, konkrétne lekárskych údajov, aj keď sú požadované.

Právo na informácie v Kalifornii: Môžete požiadať o prístup ku konkrétnym osobným údajom, ktoré sme o vás zhromaždili za posledných 12 mesiacov. Môžete tiež požiadať o ďalšie podrobnosti o našich informačných postupoch, vrátane kategórií osobných údajov, ktoré sme o vás zhromaždili, zdrojov takéhoto zhromažďovania, kategórií osobných údajov, ktoré zdieľame na obchodné alebo komerčné účely, a kategórií tretích strán s komu zdieľame vaše osobné údaje. Tieto žiadosti môžete podať tak, že nás kontaktujete na adrese Abeachreefmotel.com pomocou odkazu „kontaktujte nás“ na webovej stránke. Počkajte, prosím, na odpoveď primeraný čas.

Menovaný agent v Kalifornii. Môžete určiť agenta, ktorý za vás urobí žiadosť. Tento agent musí mať prístup k vášmu účtu, aby sme mohli overiť žiadosť.

Kalifornská nediskriminácia. Abeachreefmotel vás nikdy nebude diskriminovať, a to ani odmietnutím alebo poskytnutím inej úrovne služieb, ak sa rozhodnete uplatniť svoje práva podľa CCPA.

Ochrana súkromia pri medzinárodnom použití a nariadenie GDPR

Platforma Abeachreefmotel radí svojim klientom / používateľom aj praktickým poskytovateľom platformy, aby si boli vedomí a rešpektovali a dodržiavali miestne zákony ktoréhokoľvek medzinárodne založeného klienta. Abeachreefmotel je oboznámený a rešpektuje formálne vyhlásenie súčasných predpisov Európskej únie (EÚ) o ochrane údajov. Všeobecné nariadenie o ochrane údajov 2016/679 je nariadenie v práve EÚ o ochrane údajov a súkromia pre všetky fyzické osoby v rámci Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru. Rieši tiež vývoz osobných údajov mimo EÚ a EHP a bežne sa označuje ako „GDPR“. Abeachreefmotel vždy rešpektoval súkromie našich klientov (pozrite si naše pravidlá ochrany osobných údajov) a už sme boli platformou certifikovanou HIPAA, ktorá sa riadila prísnymi pravidlami ochrany osobných údajov.

Medzi základných nájomcov vyhlásených nariadení GDPR patria okrem iného:

Zverejnenie pri predaji, prenose alebo marketingu údajov používateľa tretími stranami: Ako je uvedené v týchto Podmienkach používania, spoločnosť Abeachreefmotel nepredáva ani neprenáša údaje klientov a akékoľvek marketingové úsilie sa zameriava výlučne na aktualizácie interných informácií našim registrovaným klientom.

Prístup k zhromaždeným údajom: V Abeachreefmotel už máte prístup k svojim zdieľaným údajom (vaše osobné údaje, vaše núdzové kontaktné informácie a všetky vaše interakcie s poskytovateľmi) a môžete ich použiť, ako chcete.

Jasný súhlas: V Abeachreefmotel sú naše Podmienky používania jasné, aký súhlas požadujeme, pokiaľ ide o vaše údaje, a pred vašou spoluprácou s poskytovateľom kontrolujete a súhlasíte s ďalším procesom „informovaného súhlasu“.

Zabezpečenie: V Abeachreefmotel sme šifrovali naše údaje od prvého dňa a vždy sme ukladali všetky informácie o súkromnom zdraví s úplným súladom s HIPAA a v anonymizovanej podobe, ako to vyžaduje nariadenie GDPR.

Oznámenie / Audit: V Abeachreefmotel poskytneme našim Klientom oznámenie o akomkoľvek porušení ochrany údajov a zamestnávame bezpečnostného referenta na plný úväzok a taktiež angažujeme bezpečnostnú spoločnosť tretej strany, aby pravidelne kontrolovala alebo kódovala a zabezpečovala technológie, ako aj naše zásady HIPAA a postupy týkajúce sa bezpečnosti údajov.

Nakoniec, v závislosti od vašej krajiny alebo pôvodu v EÚ, GDPR zohľadňuje to, čo sa predtým nazývalo právo „zabudnúť“ alebo požiadať o vymazanie vašich údajov, keď prestanete používať konkrétnu aplikáciu alebo stránku. Tento konkrétny nájomca GDPR môže byť v rozpore s platnými zákonmi o uchovávaní lekárskych záznamov. V Spojených štátoch to vyžaduje najmenej sedem rokov uchovávania, čo je bežné na celom svete a v niektorých krajinách to môže byť niekedy až desať a viac rokov. Takže na rozdiel od niektorých dátových platforiem nemôže Abeachreefmotel vymazať súkromné ​​údaje o zdravotnom stave priamo na žiadosť klienta, pretože to môže byť považované za nevyhnutné na iné účely uchovávania lekárskeho záznamu. Platné zákony o lekárskej retencii jednotlivých krajín sa všeobecne považujú za prijateľnú výnimku z nariadení GDPR týkajúcich sa práva na vymazanie určitých údajov.

dsm 5 porucha užívania kanabisu

Spory o ochranu osobných údajov

Akýkoľvek nárok, dôvod žaloby alebo sporu (nárok), ktorý s nami máte alebo vznikne v súvislosti s týmto Vyhlásením alebo s Abeachreefmotel.com, budete riešiť výlučne štátnym alebo federálnym súdom v New Yorku. Toto vyhlásenie, ako aj akékoľvek nároky, ktoré môžu vzniknúť medzi vami a nami, sa budú riadiť zákonmi štátu Delaware bez ohľadu na kolízne normy.

Ak proti nám niekto vznesie sťažnosť súvisiacu s vašimi činmi, obsahom alebo informáciami na Abeachreefmotel.com, odškodníte nás a zabezpečíte, aby ste nás neškodne chránili pred a proti všetkým škodám, stratám a výdavkom akéhokoľvek druhu (vrátane primeraných právnych poplatkov a nákladov) súvisiacich s taký nárok.

Sociálne siete a Abeachreefmotel

Tieto služby umožňujú webovej stránke prístup k údajom o vašom profile v sociálnych sieťach a interakciu prostredníctvom vášho príspevku. Tieto služby sa neaktivujú automaticky, ale vyžadujú výslovné povolenie používateľa.

Používatelia Abeachreefmotel môžu zdieľať informácie a údaje poskytované na túto stránku so sociálnymi sieťami, v ktorých je používateľ registrovaný, pričom akceptujú ich zásady ochrany osobných údajov. Sociálne tlačidlá / widgety Facebooku (Facebook) Facebook Social button je služba prevádzkovaná spoločnosťou Facebook Inc., spoločnosťou, ktorá dodržiava iniciatívu rámca zásad ochrany osobných údajov „Safe Harbor“, ktorá zaručuje zaobchádzanie s osobnými údajmi.

Twitter je riadený spoločnosťou Twitter, ktorá je v súlade s iniciatívou rámca zásad ochrany osobných údajov „Safe Harbor“, ktorá zaručuje zaobchádzanie s osobnými informáciami.

Záverečné slová od Abeachreefmotel

Snažíme sa udržiavať web Abeachreefmotel.com v bezpečí, ale používate ho na svoje vlastné riziko. Poskytujeme web Abeachreefmotel.com „taký, aký je“ bez akýchkoľvek výslovných alebo implicitných záruk. Nezaručujeme, že web Abeachreefmotel.com bude bezpečný. Abeachreefmotel.com nezodpovedá za konanie, obsah, informácie alebo údaje tretích strán a zbavujete nás, našich riaditeľov, riadiacich pracovníkov, zamestnancov a agentov akýchkoľvek nárokov a škôd, známych aj neznámych, vyplývajúcich z alebo v akýchkoľvek spôsobom spojeným s akýmkoľvek nárokom voči akýmkoľvek takýmto tretím stranám.

Snažíme sa vytvárať globálne spoločenstvo s konzistentnými štandardmi pre každého, ale tiež sa snažíme rešpektovať miestne zákony. Súhlasíte s tým, aby sa vaše osobné údaje preniesli do Spojených štátov a spracovali v nich. Ak sa nachádzate v krajine, na ktorú USA uvalili embargo, alebo sa nachádzate na zozname špeciálne určených štátnych príslušníkov amerického ministerstva financií, nebudete sa na Abeachreefmotel.com zaoberať komerčnými aktivitami (napríklad reklamou alebo platbami). Pod obsahom rozumieme všetko, čo zverejníte na Abeachreefmotel.com, a ktoré nebude zahrnuté v definícii informácií. Pod dátami rozumieme obsah a informácie, ktoré môžu tretie strany načítať z Abeachreefmotel.com alebo poskytnúť Abeachreefmotel.com prostredníctvom Platformy. Pod poštou rozumieme príspevok na Abeachreefmotel.com alebo nám ho inak sprístupniť (napríklad pomocou aplikácie). Pod pojmom použitie rozumieme použitie, kopírovanie, verejné vystúpenie alebo zobrazenie, distribúciu, úpravu, preklad alebo tvorbu odvodených diel.

Abeachreefmotel.com otvorene ponúka svoje postupy zhromažďovania informácií, možnosti zacielenia a používanie súborov cookie. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto zásad ochrany osobných údajov a ich obsahu, smerujte svoju korešpondenciu na adresu Abeachreefmotel.com pomocou odkazu „kontaktujte nás“ na webovej stránke.

Pochopte, že s používaním našej platformy zaobchádzame s maximálnym ohľadom na vaše súkromie. Všetky informácie, ktoré tu ešte nie sú zverejnené, uchovávame medzi terapeutom a používateľom v súkromí a uchovávame iba decimované „spisové“ kópie pre referenciu v prípade právneho sporu na základe súdneho príkazu, ako to vyžaduje federálny zákon, až po dobu až siedmich rokov alebo príslušným nariadením štátu. Uchovávanie súborov chráni bezpečnosť používateľa aj terapeutov. Abeachreefmotel nie je zodpovedný za stratu / odhalenie / použitie údajov v dôsledku povahy internetu a digitálneho prostredia, vrátane nezákonných činov hackerov a zločincov, technických porúch serverov a databázy atď. Toto sú akceptované riziká našich používateľov a používateľov servera Internet všeobecne. Používaním našej stránky vyjadrujete súhlas s týmto štandardom.

Spoločnosť Abeachreefmotel si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov bez predchádzajúceho upozornenia a iba účinné vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa môže považovať za účinné. Bez ohľadu na neskoršie aktualizácie alebo zmeny v našom oznámení o ochrane osobných údajov nikdy nebudeme používať informácie, ktoré zadáte v rámci nášho súčasného oznámenia o ochrane osobných údajov, novým spôsobom bez toho, aby sme vám najskôr poskytli možnosť zrušiť alebo inak zabrániť tomuto použitiu.